Uued joogid

A / B / C / E / G / H / L / M / N / P / T / W / X /

P

Pago Apelsin-Porgand-Sidrun – ACE

Värskendav segu mahlastest, aromaatsetest apelsinidest, magusatest porganditest ja värsketest, kirbetest sidrunitest. Eksootiline, kvaliteetne ja hästi tasakaalustatud happelisus teevad Pago apelsin-porgand-sidrunist tervisejoogi, mis on puhas nauding.
PUUVILJAMAAILM
Tervislik, kirbe trio.
Viimaste aastate jooksul on Pago suutnud seda märkimisväärset mahla turustada paljudes Euroopa riikides. See on magusate apelsinide, värskendavalt kirbete sidrunite ja äärmiselt tervislike porgandite mahlast valmistatud jook. Meelitav värske puuviljamaitse ja ACE vitamiinide sisaldus on selle joogi edu saladus. A-, C- ja E-vitamiinid mängivad tähtsat rolli organismi antioksüdantidena, kaitstes meie rakkusid ning tugevdades immuunsussüsteemi.
KASULIK
Vitamiinid: C, E, provitamiin A.
”ACE” on otseses mõttes edukuse retsept: provitamiin A, C-vitamiin ja E-vitamiin täiendavad üksteist rakukaitsemehhanismiks, mis tugevdab immuunsussüsteemi. Provitamiin A näiteks on vajalik silmadele ning rakkude kasvamiseks, C-vitamiin kaitseb keha vastupanuvõimet ja E-vitamiin on ainevahetuse võti.

Pago ananass

… toodetakse eksklusiivselt mahlakatest ananassidest, mis on küpsenud Brasiilia ja Keenia päikese all, maailma parimates kasvupiirkondades. Sametiselt pehme ja õrnalt aromaatne, tema maitse lõpus on tunda õrna mett.
PUUVILJAMAAILM
Kolumbus ei avastanud mitte ainult Ameerikat vaid ka ananassi– Guadeloupel aastal 1493. Prantsuse misjonär tuletas ananas’i oma India nimest nana (tähendusega “oivaline puuvili”). Hispaanlased nimetasid seda aga piña sest see meenutab männikäbi, sellest tuleneb ka ananassi inglisekeelne nimetus pineapple. Tänapäeval on värsked ananassid populaarsed mitte ainult oma maitse pärast, vaid ka oma kasulikkuse poolest tervisele, ilule ja figuurile: ananassis on vaid mõned kalorid, ta sisaldab stressivastast toimeainet magneesiumi, energiaallikat kaaliumi ja ensüüme, mis aitavad efektiivselt kaasa salenemisele.
KASULIK
Aroomid, väärtuslikud mineraalid (kaalium, kaltsium, fosfor, raud), suhkrud, puuviljahapped (eriti sidrunhape), provitamiin A, B-grupi vitamiinid, C-vitamiin, broom.
Edendab seedimist (broom) ja vereringlust, vähendab vee sisaldust organismis ja tugevdab immuunsussüsteemi.

Pago õun

… on sulgkerge ja värskelt puu otsast korjatud õuna kargusega. Traditsiooniline lemmik, see mahl on täis sügisese viljaaia aroomi.
Lisaväärtusega janukustutaja
Õun on tõenäoliselt pärit Hiinast, levides sealt Euroopasse ja teistele sobivatele aladele milleniumi jooksul üle terve maailma ja on nüüd üks maailma tähtsamatest puuviljadest. Maailmas arvatakse õunasorte olevat üle 20 000, kuid mõned neist moodustuvad vaid paarist puust kollektsionääride aedades. Oma kõrge puuviljahappe sisalduse tõttu tuntakse õuna ka “loodusliku hambaharjana”. Lisaks sisaldab ta ka mitmeid mineraale, tõestades, et õun päevas hoiab arstidest eemal. Kaasaegsed uuringud paljastavad ka seda, et õunas sisalduvad toitained on olulised meie rakkude kaitsmisel.
KASULIK
Piim- ja sidrunhape, mitmed erinevad suhkrud (valdavalt fruktoos), rohkem kui 30 mineraali ja keemilist elementi, provitamiin A, B1, B2, B6 vitamiinid, E-vitamiin, niatsiin, foolhape, C-vitamiin, kaalium.
Kaltsium reguleerib vee sisaldust organismis

Pago Aprikoos
Päikese käes küpsenud Pago aprikoosi sügav maitse- maitse mis on pärit valitud kasvupiirkondadest Itaalias ja Hispaanias- tekitab äratuntava mahlakuse põhimaitses. Sellele viljale omane kerge hapukus ja pehme, rafineeritud aprikoosikontsentraat segunevad täiuslikult, moodustamaks Vahemerelise maiuspala.
Vahemere nauding
PUUVILJAMAILM
Aprikoos on pärit Põhja- Hiinast, kuid nüüdseks kasvatatakse seda paljudes soojemates maades, eriti Vahemere piirkonnas. Aromaatsed viljad oma sametise koorega on olnud eriti kuulsad päras seda, kui neis avastati olevat suur hulk mineraale ja eelkõige beetakaroteeni. See A-vitamiini eelkäija stimuleerib immuunsüsteemi, kaitseb rakke ja on väga kasulik nahale, eriti suvel.
KASULIK
Kõrge kaaliumi ja naatriumi ning ka naturaalse provitamiin A sisaldusega.
Provitamiin A sünteesitakse kehas A-vitamiiniks mis kaitseb nahka ultraviolettkiirguse vastu ja on oluline silmanägemisele.

Pago Mustsõstar

PUUVILJAMAAILM
Tumepunane Pago Mustsõstar on jõulise pikantse marjaaroomiga. See ei ole lihtsalt mõnusalt terav janujook, vaid annab tervisliku lisaväärtuse ka igale dieedile.
Puhas värskendav jõud.
Looduslikult kasvab mustsõstar metsikuna Euroopa ja Aasia metsades. Happelisi marju kandvaid põõsaid hakati kultiveerima, kui avastati mustsõstramahla imeline väsimust peletav mõju. Tervislikust vaatenurgast on mustsõstar kõige olulisem marjaliik. Marjades sisalduv C-vitamiini hulk on suurem, kui paljudes tsitrusviljades. Lisaks sisaldub marjades rakkusid kaitsvaid orgaanilisi ühendeid, kaaliumi, E- ja H- vitamiini mis teeb mustsõstramahlast tõelise tervisekokteili.
KASULIK
Rikas kaaliumi, kaltsiumi, fosfori, pektiini ja puuviljahapete poolest, kõrge C-vitamiini sisaldus (100-300 mg/l), samuti P-faktorid. P-faktorid soodustavad kapillaaride läbilaskevõimet.

Pago Veriapelsin – Laim

…põhimaitses on tunda päikesetõusu
Sitsiilia päikese all küpsenud veriapelsinid annavad Pago Veriapelsin- Laimile tema tüüpilise maitse. Kerge laim saavutab täiusliku tasakaalu hapu ja magusa vahel muutes joogi eriliselt nauditavaks. Vitamiinide A, C ja E kombinatsioon on magnetiks tervisest hoolivaile mahlatarbijaile.
Pago ei olnud veriapelsinimahla esimene tootja, kuid tal oli esimesena:
Pago: ei sisalda kunstlike maitseaineid!
Pago: ei sisalda kunstlike säilitusaineid!
Pago: ei sisalda stabilisaatoreid!

Pago Mango

Eksootilised, täidlaselt küpsed mangod segatakse mahlakate, värskete passioniviljadega. Viljapüreerikkana on Pago mangol sametine külluslik maitse.

Pago Mitmevilja troopiline kokteil

… troopilised puuviljad kaasa arvatud mango, on liidetud ananassi, virsiku ja apelsiniga moodustamaks kerget ja värskendavat maitset.
PUUVILJAMAAILM
See on tasakaalustatud segu 12-st erinevast viljast, mille hulka kuuluvad mõned vägagi eksootilised viljad. Segul on kõrge vitamiini ja viljapüree sisaldus. Pago troopiline kokteil annab kauakestva naudingu aprikoosi, guaavi, pirni, banaani ja apelsiniga. Ta annab ka hulganisti vitamiine ja mineraale, mida me vajame igas vanuses tänapäeva modernses maailmas.
KASULIK
vitamiinid: C-vitamiin, niatsiin, vitamiin E, pantoteenhape,
provitamiin A, vitamiin B6, vitamiin B1, foolhape, biotiin,
vitamiin B12.
Tänu vitamiinidele on see ideaalne jook terviseteadlikule tarbijale. Vitamiinid on vajalikud ained, mida keha ei tooda (või siis mitte piisavalt). Nad on vajalikud keha teatud funktsioonide läbiviimiseks ja seetõttu tuleb neid meie toidule regulaarselt lisada.

Pago Apelsini

Pago Maasikas

Oma kiirgavpunase värvi, rikkaliku maitsega ja täidlase, mahlase maasikapüreega on see tarbijale puhas nauding.

Pago Tomat

Suurepärane päikese käes küpsenud värske tomati viljaliha on see, mis teeb Pago Tomatist parima. Selle maitse on mahlane, kuid samas ka pikantne. Pago Tomat on populaarne hommikupala, kui madala kalorisisaldusega lõunaoode või ka rahustav aperitiiv.
PUUVILJAMAAILM
Paradise apple en vogue
Esimesena viljelesid tomatit asteegid, mille seejärel tõi Euroopasse Kolumbus. Pikka aega kasutati teda ilutaimena, kuid oletatava afrodisiaakumina sai ta ruttu populaarseks, eriti Vahemere köögis. See on ka põhjuseks, miks selle Austriakeelset nimetust võib tõlkida “Paradiisiõun” . Tomatid mängivad tervislikus toitumises olulist rolli, sest nad on rikkaliku mineraalide-, vitamiinide ja toitainesisaldusega, mis on viimasel ajal pälvinud suurt tähelepanu.
KASULIK
Kergelt soolatud päikese käes küpsenud tomatitest tehtud 100% mahl võrdub tervisliku toitumise trendiga.
P-coumarinic ja kloorhapped tomatites, takistavad näiteks carcinogenic nitrosamines teket, mis tekivad näiteks pärast grillitud liha söömist.

De Kuyper Pina Colada
Kraad: 14,5%

Tootekirjeldus:
De Kuyper Royal Distillers on number üks kokteililikööride tootja maailmas.
Pina Colada on De Kuyper´i poolt valmistatud eksootiline kokteil, mille koostisesse kuuluvad: ananass, kookospähkel, rumm ning värske rõõskkoor.

Tarbimissoovitus:
Sobib nautimiseks eriti just peale sööki.

Plymouth Gin

Coates & Co

Plymouth Gin´i ajalugu ulatub tagasi aastasse 1793, mil loodi dþinnimark, mida tänaseni valmistatakse algupärases, Inglismaa vanimas destilleerimiskojas. Retsept, mis koosneb seitsmest looduslikust maitsetaimest, on segatud proportsioonis, mis on teada vaid vähestele pühendatutele. Plymouth Gin on apellatsiooni dþinn, mis tähendab seda, et teda toodetakse üksnes geograafiliselt määratud alal – sadamalinnas Plymouth´is.

Aromaatne Plymouth Gin on dokumenteeritult esimeseks klassikalise Dry Martini koostisosaks (väljaandes New York in Stuart´s Fancy Drinks & How to Mix Them, 1896).

Mitmed kuulsad inimesed nagu näiteks Sir Winston Churchill, Franklin D. Roosevelt, Ernest Hemingway ja Alfred Hitchcock valisid Plymouth Gini’i oma lemmikuks. Plymouth Gin on Briti Kuningliku Laevastiku ametlikuks dþinniks.

Plymouth Gin´i toodetakse algupärase retsepti järgi kanguses 41,2 %, mis toob kõige paremini välja maitsekomponentide eeterlikud õlid.