2003

8. Piccolo Grand Prix 2003

Bols auhindadele

Üldpunktitabel

Nr. Võistkond/ võistlejad Kokku Koht
1 Bonnie & Clyde    ( Niit, Kukk, Zukker ) 383 I
2 Olympic Casino   ( Johanson, Järve, Smirnova ) 360 II
3 Club Privé             ( Eamets, Hade, Sinisalu ) 341 III
4 LEBK II( Lind, Kõrkjas, Haavamäe ) 331 4
5 Club Hollywood( Tomingas, Veermets, Lõpp ) 323 5
6 Finland( Nyberg, Sanaksenaho, Pehkonen ) 315 6
7 Venus Club(  Kiisk, Tõnts, Rajasalu ) 314 7
8 Hotell Tallinn( Otto, Kallus, Rüütel ) 300 8
9 Turku( Berrebbah, Ekholm, Westerholm ) 296 9
10 Terrarium(Senin, Larkina, Maidla ) 296 10
11 LEBK I( Boitsov, Ellermäe, Oinus ) 291 11
12 Atlantis( Järva, Metsik, Kustassoo ) 287 12
13 Café Amigo(  Ütt, Lõhmus, Eesmaa ) 272 13

 

29. oktoober 2003 Eesti Näitused

 

 

Parimad kokteilid


Pre – dinner cocktail


Ehte Eamets

Club Privé
Vogue

1,5 cl Remy Martin V.S.O.P
1,0 cl Bols Peach
1 bl värske laimi mahl
2 cl jõhvikamahl
1,0 suhkrusiirup
garniir: viinamari


Hirja Niit
Bonnie & Clyde
Cook – Style

3 cl Russky Standart
1,5 cl Gold Strike
1 bl Bols Kontiki Red Orange
1 bl laimimahl
garniir: apelsinisektor, kokteilikirss, laimispiraal


Ain Kiisk
Venus Club
Dilbert

2 cl Bols Créme de Bananes
2 cl Russky Standart
3 cl Cinzano Extra dry
Sicilia sidrunimahl
garniir: eksooltilised viljad


Long drink


Monika Järve
Olympic Casino
Verde Luce

3 cl Churchill London Dry Gin
2 cl Bols Melon Liqueur
1 cl Galliano
2 bl laimimahl
mango-sidruninektar
garniir: mango, sidrun, kirss


Lembit Kukk
Bonnie & Clyde
Honululu

4 cl Matusalem Carta Plata
2 cl Cointreau
1 cl Bols Blue Curaçao
12 cl ananassimahl
2 cl laimimahl
garniir: ananass, apelsinispiraal


Alari Kõrkjas
Lõuna-Eesti Baarmenite Klubi II
Kuldne sügis

4 cl Russky Standart
2 cl Bols Apricot Brandy
3 bl kiivisiirup
8 cl õunamahl
garniir: sidrun, aprikoos, mündilehed


After dinner


Priit Haavamäe
Lõuna-Eesti Baarmenite Klubi II
Golden Collection

1 cl Remy Martin V.S.O.P
1 cl Galliano
1 cl Bols Créme de Cacao brown
1 cl Bols Créme de Bananes
2 cl rõõsk koor
garniir: šokolaad, mirdilehed


Aime Lõpp
Club Hollywood/ Tantsukingad
Tiramisu Tango

3 cl Matusalem Classico /tume
4 cl Drumgray Highland Cream
3 cl šokolaadikaste
vahukoor + tiramisu
garniir: eksootilised viljad


Silvia Rajasalu
Venus Club
Lovely & Amazing

1 cl Créme de Cacao brown/Bols
2 cl Bols Raspberry Liqueur
2 cl Bols Advokaat
1 cl Cointreau
2 cl vahukoor
garniir: maasikas, šokolaad